Denizli'nin Honaz ilçesinde, Kocabaş Mahallesi'nde yer alan Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisinin açılışı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışta, hayırsever ailelerin desteği ve Honaz Belediyesinin katkılarıyla hayata geçen tesisin, yaşlıların sağlık, huzur ve güven içinde yaşamlarını amaçlanıyor.

Açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve çok sayıda vatandaş katıldı.

A W374232 07

“TESİSİ 5 MİLYON 700 BİN TL'YE MAL ETTİK”

Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya ailesine katkılarından dolayı teşekkür eden, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, açılışta yaptığı konuşmada; “Bu tesis de emeği gecen gece gündüz demeden hatta kırık parmakla Honaz için çalışan buranın yapılmasını sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Tesisimizin elektrik tesisatından, su tesisatına kadar her şeyini kendimiz yaptık. 13 milyon TL'ye yapılacak tesisi biz 5 milyon 700 bin TL'ye mal ettik. Bizle bu tesisleri Kendi kaynaklarımızla yapıyoruz. Yaşlılarımızın yaşamlarını sağlık, huzur ve güven içinde sürdürmeleri, rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanmaları için açtığımız merkezimizin açılışına katılan tüm değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Denizlili çiftçiye 1 Milyar TL Destek Verdi Denizlili çiftçiye 1 Milyar TL Destek Verdi

A W374232 06

“ELİMİZİ HALKA HİZMET ETMEK İÇİN UZATIYORUZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, bu tür projelerin topluma önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Çavuşoğlu; “Bu başkanlık Yolculuğunun keyifli tarafı elinizi faydalı tarafa uzatmak. Elinizi halka hizmet etmek için uzatırsanız güzel şeyler ortaya çıkıyor. Ama elinizi sofradakine götürmek için uzatıyorsanız o zaman bunlar olmuyor. Bizler ilk günden bu yana harama el uzatmayacağız, yetim hakkı yemeyeceğiz dedik. Bu sözlerimiz tutarak güzel işlere imza atarak güzel şehri, güzel ilçeleri oluşturabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.