Ege bölgesinin tarım sektörünü buluşturacak olan 20. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, bugün EGS Park Denizli Fuar Alanı’nda kapılarını açtı. 5 gün boyunca sektörün kalbinin Denizli’de atacağı fuarın açılış törenine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Denizli İl Tarım Orman Müdür Vekili Mehmet Atmacaoğlu, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Aracı, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Merkezefendi Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Gemici başta olmak üzere Denizli protokolünün önde gelen isimleri katıldı.
Orion Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlen fuarda; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alacak.
97 FİRMA KATILIMI
En yeni teknoloji ürünü tarım aletlerinin ilk kez çiftçiyle bulaşacağı 20. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuar’ında 97 firma stantlarıyla yer alırken 600’a yakın marka 5 gün boyunca Denizli’de temsil edilecek. Ziyaretçilerin her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir ilgi göstermesi beklenen fuar 100.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor.
5 GÜN BOYUNCA ZİYARETE AÇIK OLACAK
Denizli Tarım Fuarı, 19-22Şubat tarihlerinde 10:00 – 18:00, 23 Şubat Pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında tüm sektörün ziyaretine açık olacak. Ziyaretçiler fuara ücretsiz olarak giriş yapabilecek.