DTO, Ife Londra Gıda Fuarı’nda Yerini Aldı

Denizli Ticaret Odası, 17-19 Mart 2025 tarihlerinde Birleşik Krallık’ta düzenlenen IFE (International Food & Drink Event) Londra Gıda Fuarı’na geniş bir heyetle katıldı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı başkanlığındaki heyette, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Önal ile Meclis Üyeleri Öztürk Taştan, Nevzat Yakı, Hamdi Yılmazlı ve Derviş Gedik de yer aldı.

2 Whatsapp Image 2025 03 19 At 22.13.06 (1)

Fuar, 1.500’den fazla katılımcıyı ve 30 binden fazla ziyaretçiyi ağırlarken, Denizli’den katılan firmalar da uluslararası pazarda kendini tanıtma fırsatı buldu. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin talebi doğrultusunda uluslararası fuarlara katılımı artıracaklarını belirterek, “Üyelerimizden talep olduğu müddetçe dünyanın dört bir tarafındaki sektörünün en önemli uluslararası fuarlarına heyetler göndermeye devam edecek, stant açan firmalarımızı yalnız bırakmayacağız. KOBİ’lerimiz bu sayede ihracata adım atsınlar ve ülkemize daha çok kazandırsınlar istiyoruz” dedi.

DTO Başkanı Erdoğan: “Biz büyük bir aileyiz” DTO Başkanı Erdoğan: “Biz büyük bir aileyiz”

11 Whatsapp Image 2025 03 19 At 22.20.04 (2)

Denizli Firmaları Küresel Pazarda Yerini Alıyor

Türkiye’den birçok firmanın ilgi gösterdiği fuarda Denizli’den bıçak üretim firması da yer aldı. Denizli girişimciliğini uluslararası alanda temsil eden firma, yerli ve yabancı profesyonellerle bir araya gelerek önemli ticari bağlantılar kurdu. DTO heyeti de firma yetkililerini ziyaret ederek desteklerini sundu.

16 Whatsapp Image 2025 03 19 At 22.20.52 (1)

DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, fuarın sektördeki yenilikleri takip etmek açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, “ExCeL London Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlik, gıda ve içecek sektöründeki en son yenilikleri keşfetmek isteyen profesyoneller için önemli bir platformdu. Katılımcılara yeni ürünleri inceleme, sektör liderleriyle ağ kurma ve ilham verici yenilikleri deneyimleme imkânı sağladı” dedi.

5 I M G 20250319 W A0086

“Denizli’nin Girişimcilik Bayrağını Uluslararası Arenada Dalgalandırdık”

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’nin girişimcilik ruhunu uluslararası sahada temsil etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Denizli iş dünyasının küresel ticaret sahnesinde daha fazla yer alması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Firmalarımızın uluslararası pazarlarda varlık göstermesi, şehrimizin ve ülkemizin ekonomik gücüne katkı sağlamaktadır” ifadelerini kullandı.

1 Whatsapp Image 2025 03 19 At 22.13.07

DTO’nun uluslararası fuarlara katılımı artırma yönündeki çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek.