Kaza, Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, ismi henüz belirlenemeyen bir sürücünün kullandığı 20 MA 3586 plakalı otomobil, ara sokaktan ana yola kontrolsüz bir şekilde çıktı. Bu sırada, O.Y. (22) idaresindeki 20 V 2761 plakalı otomobile çarpan araç, kazanın fitilini ateşledi.

A W430330 02

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden O.Y.’nin otomobili, önce park halindeki 34 CEP 035 plakalı hafif ticari araca, ardından ise H.S.’nin kullandığı 20 AJK 115 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü H.S., çarpmanın şiddetiyle savruldu ve yere düştü.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen yaralı motosiklet sürücüsünün yardımına koştu. Olay, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve bölgeye hızla polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, hafif yaralanan H.S.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla en yakın hastaneye sevk etti. Hastaneden gelen bilgilere göre, H.S.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kazada, üç otomobil ve bir motosiklette maddi hasar meydana geldi. Otomobil sürücülerinin ise kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

A W430330 04

Otomobil Elektrik direğine çarptı,  sürücü hayatını kaybetti Otomobil Elektrik direğine çarptı,  sürücü hayatını kaybetti

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, ara sokaktan ana yola çıkan otomobilin seyir halindeki araca çarptığı, bu çarpışmanın etkisiyle diğer aracın önce park halindeki hafif ticari araca, ardından motosiklete çarptığı net bir şekilde görülüyor. Motosiklet sürücüsünün çarpmanın şiddetiyle savrulduğu anlar, kazanın ciddiyetini ortaya koyuyor.

Kaynak: İHA