Basın açıklamasını yapan İl Başkanı Abdullah Özeren, Trump’ın Gazze halkını Ürdün ve Mısır’a sürgün etme planını sert bir dille eleştirdi.
Özeren, “ABD, meydanda yenemedikleri Gazzelileri şimdi masada devre dışı bırakmak istiyor. Gazze’yi boşaltarak Siyonist işgale altın tepside sunmayı hedefliyorlar. Ancak Gazzeli mazlumlar bu süslü cümlelere kanmayacak ve topraklarını terk etmeyecek” dedi.

Emekliler Candoğan Parkı’ndan seslendiler: “Elektrik zammı geri alınsın!” Emekliler Candoğan Parkı’ndan seslendiler: “Elektrik zammı geri alınsın!”

B0A82536 165B 4B9E Bb28 03F7Befddbd4

İsrail’in 467 gündür süren saldırılarında 50 binden fazla Gazzelinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Özeren, uluslararası toplumun sessizliğini eleştirdi. Türkiye ve bölge ülkelerinin Trump’ın planına karşı net bir duruş sergilemesi gerektiğini vurguladı.

“Gazze’nin geleceğine yalnızca Gazzeliler karar verebilir” diyen Özeren, emperyalist planlara karşı direniş çağrısında bulundu. Eylem, “Gazze Gazzelilerindir” sloganlarıyla sona erdi.