AYDEM, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Elektrik kesintilerinin Çivril, Buldan, Merkezefendi, Acıpayam, Çardak ve Çameli İlçelerinde yapılacağı bildirildi.
Bu kapsamda yarın;
- 09.00 – 12.00 saatleri arasında Çivril İlçesi’ne bağlı Çayır ile 13.00-15.00 saatleri arasında Aşağı ve Saray Mahallelerinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
- 10.00-15.00 saatleri arasında Buldan İlçesi Düzlalan, Çaybaşı ve Girne Mahallelerinin bazı bölümlerinde elektrikler olmayacak.
- 09.00-12.00 saatleri arasında Merkezefendi İlçesi Göveçlik Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
- 09.00-14.00 saatleri arasında Acıpayam İlçesi Yukarı, Aşağı, Çamlık ve Alaattin ile 12.00-17.00 saatleri arasında Avşar, Karahüyük, Uçarı ve Çorum Mahallelerinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
- 11.00-16.00 saatleri arasında Çardak İlçesi Çaltı Mahallesininbazı bölümlerinde elektrikler olmayacak.
- 10.00-16.00 saatleri arasında Çameli İlçesi Korucuk Mahallesi; 10.00-13.00 saatleri arasında Alcı, Çiftlik, Hisar, Karaismailler, Sandalcık, Suçatı, Yolçatı, Gölcük ve Ericek Mahallelerinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.