Pamukkale Belediye Meclisi’nin ağustos ayı toplantısı Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur başkanlığında yapıldı. Toplantıda, lise ve ortaokul öğrencilerine verilecek eğitim yardımı görüşüldü. Gündem maddesine göre 2023-2024 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi toplam 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine 8 ay boyunca eğitim yardımı verilecek. Bu yıl ki eğitim yardımı miktarı ise 700 TL olacak. Karar, Pamukkale Belediye Meclisi’nden oy birliğiyle geçti. Eğitim yardımının toplam maliyeti ise 14 milyon lira olacak.

“HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIZ”

Belediye olarak eğitimden, spora, kültürden, sanata her zaman gençlerin yanında olacağını ifade eden Başkan Ertemur, “Pamukkale Belediyesi olarak 2023-2024 eğitim öğretim döneminde Pamukkale’de ikamet eden ortaokul ve lisede eğitim gören toplam 2 bin 500 öğrencimize 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Eğitim yardımlarımızın hem öğrencilerimizi hem de ailelerimizin yükünü bir nebze de olsa hafifletmesini temenni ederim” dedi.

BAŞVURULAR 1-15 EYLÜL ARASINDA

Pamukkale Belediyesi eğitim yardımlarının başvuru süreci 01 Eylül’de başlayarak 15 Eylül’de sona erecek. Başvurular ilgili detaylar, www.pamukkale.bel.tr adresinden ve belediyenin sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Pamukkale Belediyesi Çevreci Belediyeler Birliği’ne Üye Oluyor Pamukkale Belediyesi Çevreci Belediyeler Birliği’ne Üye Oluyor

Editör: Orhun Çoban